0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Cijeli broj 0.00
E. YOMOQGG Akvariju Dekor Gljiva Kuća Ukras za Akvarij Krajolik Ukras, Полирезиновый Gljiva Dvorac Utočište Skrivena Špilja Utočište za Gmazovi Vodozemci (crvena)

E. YOMOQGG Akvariju Dekor Gljiva Kuća Ukras za Akvarij Krajolik Ukras, Полирезиновый Gljiva Dvorac Utočište Skrivena Špilja

HRK 35.97
Dostupno

Količina robe

????REALAN IZGLED : Mi koristimo neotrovne pigmente za bojanje akvarij грибного doma, samo da bi vam prirodne i realne vizualne efekte.Možete sa sigurnošću odabrati naše proizvode. ????SIGURAN MATERIJAL : Naš umjetni šuplje gljiva kućica je izrađena od ekološki čiste smole, siguran i ekološki, i ne bi imalo nikakav utjecaj na zdravlje vaše ribe. ????ODLIČAN zaklon : Ovaj umjetni ukras kuće s mahovinom iznosi 12 cm/4,33 inča u duljinu, 9,3 cm/3,66 inča u promjeru. širina 15 cm/5.9" u visinu, što je odlično za ribe i malih guštera, kornjača i drugih reptila, da se sakriju i igrati. ????LAKO se čisti : Naši proizvodi izrađeni su od polimernih materijala i pogodan u brizi.Možete ga očistiti toplom vodom i sapunom i isprati.Možete ga staviti u posudu sa slatkom vodom ili morskom vodom. ????ASISTENT za ukras : Želite dodati više atmosfere u podvodni svijet u akvarij?On može pružiti idealno sklonište i stanište za vaše kućne ljubimce i pružiti realnu ukras vašeg akvarija ili riba. ????REALAN IZGLED : Mi koristimo neotrovne pigmente za bojanje akvarij грибного kuće, samo kako bi vam prirodne i realne vizualne efekte.Možete odabrati naše proizvode s povjerenjem.????SIGURAN MATERIJAL : Naš umjetni šuplje gljiva kućica je izrađena od ekološki čiste smole, sigurna i ne zagađuje okoliš i ne bi imalo nikakav utjecaj na zdravlje vaše ribe.????ODLIČAN zaklon : Ovaj umjetni ukras kuće s mahovinom iznosi 12 cm/4,33 inča u duljinu, 9,3 cm/3,66 inča širine 15 cm/5,9 inča u visinu, što je odlično za ribe i malih guštera, kornjača i drugih reptila, da se sakriju i igrati.????LAKO se čisti : Naši proizvodi izrađeni su od polimernih materijala i pogodan u brizi ob.Možete ga očistiti toplom vodom i sapunom i isprati.Možete ga staviti u posudu sa slatkom ili slanom vodom.????DECOR HELPER : Želite dodati više atmosfere u podvodni svijet u akvarij?On može pružiti idealno sklonište i stanište za vaše kućne ljubimce i pružiti realnu ukras vašeg akvarija ili riba.Veličina : Dužina : 12 cm/4,33 inča Širina : 9,3 cm/3,66 inča Visina : 15 cm/5,9 in NOTICE : 1.Molimo vas, isperite i potopite ovaj umjetni gljiva kuća u vodi oko 30 minuta prije nego što ga stavite u akvarij.2.Sliku tog akvarija umjetne sklonište kuće može imati razliku u boji od stvarnog proizvoda zbog čimbenika kao što su svjetlo i razlike u zaslonu tijekom snimanja.

Karakteristike robe

Kupci kako žele