0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Cijeli broj 0.00
Skup dezinfekciju sprejevi Microban: 2 banke su 24 - satni dezinfekciju i antibakterijski sprej (15 ml). Svaki) i 4 boce univerzalni pročišćivač (22 oz. Svaki)

Skup dezinfekciju sprejevi Microban: 2 banke su 24 - satni dezinfekciju i antibakterijski sprej (15 ml). Svaki) i 4 boce

HRK 152.70
Dostupno

Količina robe

Vi ćete : 2 bočice dezinfekciju sprej The Scent Microban I 4 bočice višenamjenski pročišćivač The Scent Microban.Microban-to je registrirano EPA dezinfekciju, testiran i доказавшее svoju sposobnost da ubijaju viruse u skladu s politikom EPA Emerging video virusni Pathogen policy (matični broj EPA : 4091-20-3573).Vaš čišćenje treba raditi jednako naporno kao i vi; to su univerzalna sredstva za čišćenje dezinficirati površine, dezinficirati bakterije i virusi, дезодорируют i sprečavaju pojavu vlage i plijesni.Ne brinite o stalnom ponovnom primjeni ove antibakterijskog pročišćivač, on pruža višeslojni zaštitni štit, koji ubija bakterije za puna 24 sata, čak i ako je površina u kontaktu nekoliko puta.Stil : Raznolikost Paket.

Karakteristike robe

Kupci kako žele