0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Cijeli broj 0.00
iTouchless Rolling 13 Gallon Sensor Smeće s Kotačima i Sustav za kontrolu mirisa, Automatsko Kuhanje Kantu od Nehrđajućeg čelika i uredski smeće, baterije (ne dolaze u kompletu) ili ac adapter (prodaje se zasebno)

iTouchless Rolling 13 Gallon Sensor Smeće s Kotačima i Sustav za kontrolu mirisa, Automatsko Kuhanje Kantu od Nehrđajućeg

HRK 243.48
Dostupno

Količina robe

Potpuno mobilni – lako klizi iz kuhinje u blagovaonicu i na otvorenu kuhinju. 4 prijenosnih kotača s funkcijom zaključavanja.Pomičite jar tamo gdje je ona vam je potrebna! 100% beskontaktni – jednim pokretom ruke poklopac se automatski otvara!Poklopac se otvara i zatvara za nježno i tiho.To гигиеничный i praktičan izbor.Kontrola mirisa – 1. Prirodni ugljeni filter mirisa u paketu za apsorpciju i neutraliziranje mirisa smeća, za svježeg i čistog mirisa kuće.Сверхдлинное trajanje baterije-troši energiju samo po potrebi. 3 X trajanje baterije drugih touchscreen limenki. Veličine baterije 4 D (ne dolaze u kompletu) mogu trajati do 1,5 godina.Absorb X filtrira hlapljivih organskih spojeva (VOC).Američka udruga pluća tvrdi da je LOS može uzrokovati ozbiljne bolesti.Jedan filter Absorb X ima površinu opijanje površine za pokriće više od 7 fudbalskih!.Boja : Nehrđajući čelik s kotačima рицинуса To smeće od nehrđajućeg čelika kotrlja na 4 kotača, tako da možete ga premjestiti iz prostora na ulicu za brzo i lako čišćenje.Absorb X filtrira hlapljivih organskih spojeva (VOC) Američka udruga pluća je rekao da je LOS mogu uzrokovati ozbiljne bolesti Jedan filter Absorb X ima površinu opijanje površine, da pokrije više od 7 fudbalskih!.

Karakteristike robe

Kupci kako žele