0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Cijeli broj 0.00
60ml Hair Essential Oil, Oil Essential Repairing Damaged Nourishing Hair Care for Women and Men(60ml)

60ml Hair Essential Oil, Oil Essential Repairing Damaged Nourishing Hair Care for Women and Men(60ml)

HRK 37.77
Dostupno

Količina robe

FUNKCIJA - Sadrži ulje sastojci duboko prodiru u kosu, poboljšavaju loše stanje i izgrađujuće раздвоенные kosu.Obnavlja i hrani kosu, poboljšava suhoću kose i čini ih glatka.Сбалансируйте vodu i ulje, увлажните kosu, napravite ih očistiti i ponovno osvježiti.JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA-nakon pranja kose i sušenje ih ručnikom nanesite od sredine vlasi do vrhova, osušite sušilom za kosu ili ostavite da se osuši na zraku.Iznos koji se koristi pri sušenju kose, treba prepoloviti za vraćanje oštećene kose te ih učiniti mekom i sjajnom.KORIŠTENJE - Koristite šampon za čišćenje kose, potrebno je dodati puno vode za pranje, i koristite ga s klima uređajem, a zatim operite kosu.Osušite kosu i nanesite odgovarajuću količinu eteričnog ulja арганы.NAPOMENA - 1.Ne preporučuje se ljudima s alergijama na eterična ulja.2. Molimo vas, koristite ga u roku od 18 mjeseci nakon otvaranja poklopca.POGODNO ZA .. S mirisom kölnu, pogodan kako za muškarce tako i za žene, što vam više šarmantan.Značajke : 1. Sadrži uljne sastojci duboko prodiru u kosu, poboljšavaju loše stanje i izgrađujuće раздвоенные kosu. 2. Obnavljanjem i njegovanja kose, poboljšati suhoću kose i učinite ih glatkim. 3. Сбалансируйте vodu i ulje, увлажните kosu, napravite ih očistiti i ponovno osvježiti. 4. Miris eau de cologne, pogodan kako za muškarce tako i za žene, što vas čini više šarmantan. 5. Nakon pranja kose i sušenje ih ručnikom nanesite od sredine kose na krajevima, osušite sušilom za kosu ili ostavite da se osuši na zraku. 6. Iznos koji se koristi pri sušenju kose, treba prepoloviti za vraćanje oštećene kose i čine kosa meka i sjajna.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novi Tip elementa : Eterično ulje za kosu Sadržaj net : 60 ml Pogodno za : uobičajene kose Učinkovitost : popravak grube, poboljšanje oštećenja, sprečavanje statičkog elektriciteta, prehrana i popravak Korištenje : 1. Koristite šampon za čišćenje kose, potrebno je dodati puno vode za pranje, i koristite ga s klima uređajem, a zatim operite kosu 2. Osušite kosu i nanesite odgovarajuću količinu eteričnog ulja.Popis paketa : 1 x Eterično ulje za kosu Napomena : 1. Ne preporučuje za ljude sa alergijama na eterična ulja.2. Molimo vas, koristite ga u roku od 18 mjeseci nakon otvaranja poklopca.

Karakteristike robe

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Essential Oil
Net Content:
60ml
Suitable for:
Ordinary Hair
Efficacy:
Repair rough, improve damage, prevent static electricity, nourish and repair
Usage:
1. Use shampoo to clean the hair, you need to add a lot of water to wash, and use it with conditioner, then wash the hair :
2. Dry your hair and apply an appropriate amount of essential oil. :
Package List:
1 x Hair Essential Oil  :
Note:
1. Not recommended for people with allergies to essential oils.2. Please use it within 18 months after opening the cover. :

Kupci kako žele