0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Cijeli broj 0.00
HIGHCRAFT HINGC-12-10 Industrijski Dekor Okretna Split-Ring Vješalica za cijevi od 1/2. Bakar, s 3/8 inča. Navojni jezgra Priključak, Starinski Nosač za Cijevi, Zavjese za tuširanje, Baklja Tiki (10 paketića)

HIGHCRAFT HINGC-12-10 Industrijski Dekor Okretna Split-Ring Vješalica za cijevi od 1/2. Bakar, s 3/8 inča. Navojni jezgra

HRK 91.89
Dostupno

Količina robe

SVESTRANOST : idealan za vodovod i ОВКВ, kao i za razne neovisne projekte oko svog doma ili ureda.To je također odlično za obrt i industrijska dekor.POVOLJNO : ima internu стержневым фитингом i одновинтовым zatvaranja kako bi se osiguralo brzo postavljanje čak i nakon što je cijev postavljena na mjesto.BONUS : vijak za zatvaranje u paketu!.SIGURNOST : ovaj bakar nosač za željezne cijevi od epoksi premazom sigurno će se uklopiti oko svog nominalnog cijevi 1/2".Njegov unutrašnji dizajn će sigurno zadržati svoju cijev, spriječava vibracije.OVJES : glatko povezuje šipke s navojem promjera 3/8 inča i подвешивает cijev blizu perforirane površine.KVALITETA : izrađen je od visoke čvrstoće pocinčanog željeza i vrhunsku kvalitetu izrade.materijal je otporan na rđu i koroziju, da se osigura kontinuirani rad.Odgovara MSS SP-69 & SP-58 Tip 12, WW-H-171 E & A-A-1192 A Tip 25. Omogućava izradu instalacija prije ili nakon instalacije cijevi na mjesto.Glatko spaja s navojem na štap.Omogućuje polagati cijevi blizu stropa ili zidova.Unutarnja konstrukcija osigurava čvrsto prianjanje na cijevi.Odgovara federalni specifikacije WW-H-171 E & A-A-1192 A Tip 25, Društvo za standardizaciju proizvođača (MSS) SP-69 & SP-58 Tip 12. Veličina : 1/2 inča. | Stil : 10 paketića.

Karakteristike robe

Kupci kako žele