0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Cijeli broj 0.00
ISOP Požara эвакуационное uređaj za kućne ljubimce težine do 75 kg - Kompaktno zaštitna oprema - Uže 50 metara uključeno. - Hitne skup opstanak za životinje (u prosjeku za 19x18x10)

ISOP Požara эвакуационное uređaj za kućne ljubimce težine do 75 kg - Kompaktno zaštitna oprema - Uže 50 metara uključeno.

HRK 305.64
Dostupno

Količina robe

Vodite brigu o SVOJIM NAJBLIŽIMA : pobrinite se da vaše dijete će ostati u sigurnosti u slučaju požara!Stavite jastuk u to fire uređaj, stavite unutra njegov krzneni prijatelj i spustite ga na sigurno mjesto.JEDNOSTAVNOST U KORIŠTENJU I SKLADIŠTENJU : Jednostavno proširite ovaj jednostavan za korištenje, vatrogasac i sigurnosni alat i ne gubiti vrijeme u slučaju požara!Ovaj pojas za spašavanje protupožarne hitne alat dolazi s udobnim torbu za pohranu za kompaktnog za pohranu.SVE ŠTO VAM je POTREBNO ZA BRZO PROTIVPOŽARNE STEPENICE U JEDNOJ TORBI : nudimo vam сверхпрочную 50-футовую konop kao BONUS, da biste imali sve što vam je potrebno za siguran požarne stepenice na jednom mjestu.DIMENZIJE : 19/18/10 inča POGLEDAJTE VIDEO O NOSIVOSTI. TEST NA 70 kilograma.Živite na 5. katu i brinu se o sigurnosti svoje djece u slučaju požara?.Postali bi ste bolje spavati, znajući da je vaše dijete ili kućnog ljubimca sigurno mogu brzo pobjeći izvan zgrade?.Ova vatra torba je izrađena u obliku ruksak, tako da u slučaju krajnje potrebe za to vam omogućuje da se tamo djeteta ili kućnog ljubimca, jednostavno staviti na nju i ponestane ili povući iz prozora s pomoću teška užad.Uzmi svoje dijete od opasnosti za sigurnost 3 koraka!.

Karakteristike robe

Kupci kako žele