0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Cijeli broj 0.00
Whale Bath Toy, Burr Free USB Charging Water Spray Kupatila Igračke Updated for Children(Electric dolphin suspension football-pink)

Whale Bath Toy, Burr Free USB Charging Water Spray Kupatila Igračke Updated for Children(Electric dolphin suspension football-pink)

HRK 252.00
Dostupno

Količina robe

Slatko oblik : Može se koristiti kao ventilator ili loptu igračka plutajući nogomet, s slatka i zanimljiv oblik.Viseći poklon : Visi nogomet glatko i bez srha, bez okretanja listova, i odličan je dar za djecu, dječake i djevojčice.Punjenje putem USB-a : Plutajući nogometne lopte se mogu puniti preko USB-a, koji je mali i lagan, lako shvaćeno i je smiješno kako pluta zračnom loptu za malu djecu.Jednostavan gameplay : To je plutajući loptu, koji se može otvoriti jednom tipkom, a lopta staviti u воздуховыпускное rupu.Čvrsta plastika : Visi nogometna lopta izrađena od plastike, zabavno i trajan, pogodna za djecu.Značajke : 1. Slatko oblik : Može se koristiti kao ventilator ili loptu igračka plutajući nogomet, s slatka i zanimljiv oblik.2. Čvrsta plastika : visi nogomet je izrađen od plastike, vesela i izdržljiva, pogodna za djecu.3. Punjenje putem USB-a : Plutajući nogometne lopte se mogu puniti preko USB-a, koji je mali i lagan, lako shvaćeno i je smiješno kako pluta zračnom loptu za malu djecu.4. Viseći poklon : Visi nogomet glatko i bez srha, bez okretanja listova, i odličan je dar za djecu, dječake i djevojčice.5. Jednostavan gameplay : To je plutajući loptu, koji se može otvoriti jednom tipkom, a lopta se može staviti u воздуховыпускное rupu.Specifikacija : Tip elementa : Kita Kada Toy Material : ABS Plastic Battery Kapacitet : 300 m ABattery Tip : Litij baterija (dolazi sa ugrađenom baterijom) Način punjenja : USB Charging Charging Vrijeme : više od 120 minuta Odgovarajuću dob : 3 + godina, Popis paketa : 1 x Električni ventilator Toy2 x Pjena Ball1 x podatkovni Kabel Napomena : Ne može se koristi kod punjenja može se puniti kada se isključi napajanje.

Karakteristike robe

Item Type:
Whale Bath Toy
Material:
ABS Plastic
Battery Capacity:
300 mA
Battery Type:
Lithium Battery (Shipped with Built in Battery)
Charging Method:
USB Charging
Charging Time:
More than 120 Minutes
Suitable Age:
3 Years Old +
Package List:
1 x Electric Fan Toy :
2 x Foam Ball :
1 x Data Cable :
Cannot be used when charging, can be charged after turning off the power. :

Kupci kako žele