0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Cijeli broj 0.00
ICYANG Recliner Parts, Replacement Power Cord 6.5 Feet Extension for Cord Okin Chair Lift, Sofa Power Recliner Limoss Lazboy Pride Catnapper Recliner Replacement Chair Hand Control

ICYANG Recliner Parts, Replacement Power Cord 6.5 Feet Extension for Cord Okin Chair Lift, Sofa Power Recliner Limoss

HRK 50.97
Dostupno

Količina robe

POVOLJNO-Zamjena dovoljno dugačak produžni kabel pogodan za motore Okin, Dewert i Limoss, koji se obično koristi u električnim kolicima.LICE-6,5-noga kabel za napajanje za stolice s mekanim sjedištem, crna, izrađena je od plastike, idealan za zamjenu svoje izgubljene, oštećene ili pretjerano koristi laptop ili 2-слотного polariziranog stila polarizirane kabele za napajanje.DIZAJN se Koristi kao удлинительного izlazni kabel dc za sjedežnica ili strujnog transformatora stolice, kao i удлинительного kabela dc motora.To je ispravan kabel za napajanje za vaše električne stolice.ZAMJENA KABELA NAPAJANJA-Zamijenite koristi, stari, slomljena, oštećeni ili nepotrebnu kabel za napajanje ili dodajte dodatni udaljenosti ili produžni kabel između uređaja za praktičnost.JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA-produžni kabel se koristi kako u domaćim, tako i u vanjskom postrojenju, kao što su stolna računala, HDTV led monitor, stropni projektor, zvučnike s napajanjem, laserski pisač, kosilice, pumpe i tako dalje.Značajka Zamjena dovoljno dugačak produžni kabel pogodan za motore Okin, Dewert i Limoss, koji se obično koristi u električnim kolicima.Koristi se kao удлинительного izlazni kabel dc za sjedežnica ili strujnog transformatora fotelje, a kao izlazni удлинительного kabela dc motora.To je ispravan kabel za napajanje za vaše električne stolice.Kabel povezuje motor i pogonski transformator (ne uključujući motora i transformatora), 2-pin spojen s motorom (stana pin cijele pin) kauč na produžni kabel 2м. Specifikacija : 29В 2 A Boja : crna Materijal : Plastika Dužina kabla 2 m 2 m 01 nožica prema 01 ženski produžni kabel Upućivanje uključuje : 1*Električni produžni kabel za fotelje Imajte na umu : 1. Molim vas, neka mala veličina greške zbog ručnog mjerenja. 2. Molimo, imajte na umu da zbog svjetlosnih efekata i postavke svjetline / kontrasta zaslona i tako dalje, ton boje web-stranice .Fotografije i sama proizvod mogu malo razlikovati.Ako imate bilo kakvih drugih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Karakteristike robe

29V 2A :
Colour:
Black
Material:
Plastic
Cable length 2 meters :
2 meters 01 male to 01 female extension cord :
Package include:
1*Electric recliner extension cord :
Notice:
1. Please allow a small size error due to manual measurement. :
2. Please be reminded that due to lighting effects and monitor brightness / contrast settings etc, the color tone of the website's .Photos and the actual item may be slightly different. :
If you have any other questions, please feel free to contact us. :

Kupci kako žele